Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Buck Olmstead má plné ruce práce se svou volební kampaní. A právě v tomto shonu je informován o děsivém zločinu. V jednom hotelovém pokoji byly nalezeny dvě mrtvoly. Jak na mužské, tak na ženské oběti jsou jasné stopy toho, že ten, kdo zločin spáchal, postupoval s téměř chirurgickou přesností. A aby nepříjemného nebylo málo, objeví se krátce nato v Olmsteadově kanceláři agent FBI Frank LaCrosse, aby se zúčastnil místního ohledání. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (61)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Nenudí to. Ale scenár je moc rozseknutý. Glover nemá veľký herecký rozsah, ale tu je skvelo mrazivo sympatický (resp. je jeho postava dosť nejednoznačne napísaná), Quaid je predpisovo zatrpknutý a odhodlaný na všetko, Leto je tam trochu navyše, ale bez neho by sme prišli o polku filmu... Hollywoodske akčné finále je trochu "out", ale to neznamená, že sa na to pozerá zle... ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $37miliónov║Tržby USA $6,492,660║Tržby Celosvetovo $6,492,660║ Doslova zabudnutý thriller a popritom taký vyšperkovaný až som čumel, že som doteraz oň vôbec nezakopol. Výborné obsadenie vo veľmi dobre dramaticky vykonštrouvanom príbehu, pri ktorom miestami slušne mrazí. Je vidieť že na tom robili nápaditý ľudia, ktorý mali na konte hit Utečenec. Gradácia až do samého konca. Veľké prekvapenie, odporúčam.   /80%/ ()

Reklama

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Nie príliš výrazný thriller, ktorý na prvý pohľad síce zaujať môže (teda aspoň u mňa to tak platilo), no žiadnu vyložene pastvu na oči od toho radšej nečakajte - nedočkali by ste sa. Je to priemer, a to prakticky vo všetkých smeroch. Réžia je celkom solídna - i keď čo sa týka vizuálnej stránky filmu, tak na mojom celkovom dojme dosť pridali vcelku časté zábery na tamojšie zasnežené hory, ktoré vyzerali naozaj pekne. So scenárom je to už o čosi horšie, vyskytlo sa hneď niekoľko hluchších miest, neobjasnených vecí (ako napríklad motív sériového vraha) či dokonca zbytočných chýb, čiže celkovo scenár označujem za dosť deravý, čo je škoda. Čo sa týka obsadenia, tam mi neprekážalo asi nič, herci boli typologicky vybraní viac než dobre - i keď sa mi zdalo, že potenciál okolo postavy Dennisa Quaida (+ zvyšných šerifov, vyšetrovateľov alebo ja neviem čo) zostal trošku nevyužitý, oveľa lepšie zvládnuté bolo duo Danny Glover a Jared Leto. To je však len môj subjektívny názor a je dosť možné, že ostatní to mohli vnímať inak, ktovie. Isté však je to, že sa nejedná o žiaden filmársky skvost, a naopak zas ani o žiaden vyložene prepadák. Je to skrátka taký ten šedý priemer, nenápadná záležitosť, ktorá neurazí ale ani nijak nenadchne. Pozerať sa to však dá, bez nejakých väčších problémov, i keď záverečné finále podľa mňa mohlo byť aj trošku napínavejšie... 3/5 ()

cab 

všetky recenzie používateľa

Hon agenta FBI (Dennis Quaid) po seriovem vrahovi, ktery unesl jeho syna nabira zajimavych obratek nasledne po nalezeni dvou mrtvych tel zavrazdenych velice povedomym zpusobem. Napinave rozuzleni a dobre herecke obsazeni delaji z filmu bezpochyby nepromarnenou vecerni zabavu pro milovniky dobrych kriminalnich thrilleru. 75% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zvlastny film. Na to ze to je thriller, tak mi prilis napinavy nepripadal. Cely cas som bol len zvedavy, kto je vrah a ked to tvorcovia odhalili, tak este ako to cele dopadne. No dockal som sa klasickeho happyendu. Nic originalne. Herecke obsadenie je dost hviezdne (najviac ma potesilo, ked sa tam ako policajt mihol Walton Goggins), ale herci su obsadeny proti svojmu typu a podla mna tento tah nevysiel. Prilis som im ich ulohy neveril. Takisto si mohol reziser odpustit ten finalny suboj vo vlaku, ktory mi po trikovej stranke nepripadal dobry. Vysledkom je taky standardny thriller na jedno pozretie. Akonahle uz viete kto je vrah, tak to nema zmysel vidiet znova. 5/10. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama