Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pouhé dva měsíce zbývaly Trevorovi Finchovi k vypršení jeho několikaletého trestu. Dva měsíce a byl by volný a svobodný. Jenže ty dva měsíce by ve vězení asi nepřežil. A tak se raději rozhodl využít příležitosti k útěku, který zinscenoval jeho kamarád. Už i proto, že zařídit pro ně oba novou identitu bude pro něj, vynikajícího padělatele dokladů, samozřejmě hračka - a pak už jim nic nebude stát v cestě za bohatstvím, léta spolehlivě ukrytým. Plán to byl vynikající. A určitě by spolehlivě klapnul. Kdyby se do něj ovšem nevloudila drobná chybička: že po jednom z těch chlápků, jejichž totožnost si přivlastnili, jde mafie. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (44)

ladko 

všetky recenzie používateľa

Prekvapujúco dobrý film pre fanúšikov dobrého filmu. Allenova postava trúsi jednu filmovú hlášku za druhou a ja len ľutujem, že som máloktorý z tých filmov, ktoré tam spomínal, videl. Takisto ľutujem, že som film videl v dabingu, lebo nepochybujem, že v origináli by to bol ešte lepší zážitok. Inak to bolo super, pekný príbeh, veľmi príjemne sa na to pozeralo a utieklo to rýchlo(žiadna nuda). ()

ripo 

všetky recenzie používateľa

Na začiatku to malo svižné tempo a dej. Lenže s postupom času od polovice filmu to strácalo šťavu. Kuriozitou českého dabingu bolo, keď Tim Allen (gangster, bravúrne ovládajúci filmovú históriu) vyšperkuváva svoje myšlienky citáciami z filmovej klasiky. Pri jednej nezabudol poznamenať, že je z filmu "Špinavý tucet" (hahahahaha - pán prekladateľ)." Dirty Dozen" - jedine ako " Tucet špinavcov" ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Kvalitný krimi žáner s gangsterským pozadím, z ktorého si robí poriadnu prču komediálna príchuť som v takomto nenásilnom prevedení dávno nevidel. Obsadenie je nenáročné, za to vkusné, na Portiu de Rossi som si síce chvílu zvykal, ale podarilo sa to a som rád, že som (po pár narážkach) film nevidel s českým dabingom. Nenápadný, no veľmi nápadový scenár, množstvo vtipne vytiponavých postavičiek, síce trošku neoriginálny záver, ale dajme tomu. 75%. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

Možno je to moja chyba, že som tento film, na ktorý som mal tie najlepšie názory a odporúčania a celkom dosť som od neho očakával, pozeral neskoro v noci dosť unavený (a po návrate z kina) a teda som ani zďaleka nedostal to, čo som chcel. Film tváriaci sa na viac ako by mal, nezaujímavý a podľa mňa nedotiahnutý, ale upozorňujem, že moje zmysly vďaka neskorej nočnej hodine, nešli na 100%. Dve ** dávam za Billa Connollyho, lebo scény s doktorom boli vcelku fajn a za Tima Allena v roli zabijáka, čo bola veľmi príjemná postava. Inak - sklamanie ()

dezorz 

všetky recenzie používateľa

Vacsina filmarov si to neuvedomuje ale vsetko zacina od dobre porozpravaneho zaujimaveho pribehu.. Vsetko ostatne ide oblbnut, dobry pribeh nie. Cletis Tout oblbuje rozn, zaujimavo, na tom je postaveny. Ale pribeh je zaujimavo rozpravany a ako dokaz lasky k filmu sluzia desiatky hlasok z inych filmov. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Ve své knize 'Nesnesitelná lehkost', ve které popisuje svůj boj s mentální anorexií, Portia de Rossi prozradila, že během natáčení tohoto filmu vážila pouhých 35 kilogramů. Několikrát bolestí zkolabovala a většinu natáčení protrpěla. (Patw)
  • Louis Di Bianco soutěžil o cenu Kanadské filmové komedie v kategorii nejlepší herecký výkon. (Terva)

Reklama

Reklama