Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 2

Recenzie (421)

chrispe 

všetky recenzie používateľa

No... je to telenovela no. Když jsem byla na základce, byl to velký hit, všechny holky chtěly být jako Čolíto a milovaly Iva. A kluci zase snili o tom, že jednou taky budou mít takovou holku, která hraje fotbal a je zatraceně pěkná. Já na to tenkrát moc nekoukala - teda asi jo, protože si to dost pamatuju, ale rozhodně jsem nezačala nosit červenou kšiltovku kšiltem dozadu, nepořídila si CD Natalii Oreiro a Iva měla za hroznýho debila. No a koukám na to teď a baví mě to i přes to, že jako debily teď vidím oba hlavní hrdiny, neb mě milá čolíto tím svým vlastním výkladem slova morálka a dolízáním dost vytáčí. ;) No a o Ivovi, který snad patří do TOP10 nejdebilnějších chlapů na světě, radši ani nemluvím. Je to klasický I-love/hate-you koncept, manžel tu slepne pokaždé, když to tu mám puštěný a oni se zas pro nějakou debilovinu rozcházejí či udobřují, ale má to zároveň sympatický vedlejší postavy, který rozhodně nenechávají děj na mrtvém místě a tak se pořád něco děje a je to většinou i sranda. Je to úsměvný, je to zábavný a hlavně to má Natalii, která to vše táhne. Za mě je to koukatelná telenovela, kterou, jak se zdá, si můžete pustit i po letech a pořád baví. A je třeba to opravdu brát jako dílo ve svém žánru, které má svá obecné kritéria, rozpoznávací znaky a pravidla. ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Fakt, že Divoký anjel je telenovela ma núti zamyslieť sa nad mojím psychickým zdravím pri tomto vysokom hodnotení, ale nedá mi inak. Asi ako ôsmačka/deviatačka som bola každý všedný deň bez výnimky o 17:59 presne nalepená na STV1 a bez dychu očakávala, čo sa stane v dnešnom dieli. Po prvých piatich minútach, keď tvorcovia vyriešili cliffhanger z predošlého dielu, sa síce obsahová stránka menila na noty na bubon (diskotéka!!! - odpad), ale i tak som to všetko videla bez zakolísania. (Btw. strašnú srandu som mala z toho, ako som vopred vedela, či bude dnešná epizóda zaujímavá - v rohu obrazovky vždy totiž svietila dvanástka, iba ak bola epizóda extra šteklivá, neprístupnosť bola zvýšená na 15 rokov:-) Úvodnú znelku som vedela celú foneticky naspamäť ("Kám bió dó lor, fo rivertá":-) a na druhý deň sme vždy so spolužiačkami riešili, čo všetko sa prihodilo, kto je najväčší fešák, kto je najväčšia krava (žirafa:-)... Je mi, a aj vtedy mi bolo, jasné, že ako tradičná telenovela je Divoký anjel zbytočne naťahovaný, hrdinovia majú problémy, ktoré by normálny človek vyriešil za pol minúty, alebo by sa nimi vôbec nezaoberal a ani z iných hľadísk to nie je vrchol seriálovej tvorby. Avšak intenzita, s akou ma seriál pohltil (a to som žiadnu inú telenovelu nikdy nesledovala), svedčí o tom, že napriek všetkým nedostatkom, na tejto telenovele niečo bude. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Vďaka hlavnej úlohe v tomto argentínskom dvesto sedemdesiat dielnom televíznom seriály sa celosvetovo zviditeľnila urugvajská herečka a speváčka Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo v Európe známa pod menom Natalia Oreiro. Mňa však ničím nenadchla. Natalia je speváčka, ktorej tvorba je na míle vzdialená môjmu hudobnému vkusu. A "Divoký anjel" je prostoduchá romantická telenovela s komediálnymi prvkami, ktorú považujem za odpad! ()

herr_carter odpad!

všetky recenzie používateľa

''kambjooo dolooor - for rivertaaaan??meňu sijas foros péros eeendju šulin nos primaas''...lip tohle asi popsat nejde..zrovna sepisuju žalobu na tv Burandov,ze jsem díky nechtěnému přepnutí musel díky tomuto hovnu rozkopat kromě televize i půl bytu............moje hodnocení = 0 z 10. ()

RedDuck 

všetky recenzie používateľa

Dialogy a romantické linie, tedy základ žánru telenovel jsou stejně pitomé, výprava je stejně papundeklová. I přesto na tuhle telenovelu mám daleko lepší vzpomínky než na ostatní zástupce a nestydím se podle toho hodnotit. Může za to to titulní videoklip, netradiční komické a ztřeštěné postavy a jakási obecná mladická lehkost oproti unavené statické konkurenci. Pokud by to někdo slušně sestříhal a dal do minisérie do deseti dílu, možná bych se pravidelně díval. ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Jméno Milagros (Natalia Oreiro) znamená v překladu zázrak. (fiLLthe3DD)
  • V 204. časti si nechá Milagros (Natalia Oreiro) vytetovať na nohu ornament. V skutočnosti mala jej predstaviteľka Natalia Oreiro toto tetovanie už dva roky, ale až do tejto časti bolo v telenovele rôznymi spôsobmi maskované, pretože sa nehodilo pre postavu dievčaťa, ktoré vyrastalo v kláštore. (matthew.17)
  • Natalia Oreiro a Valeria lorca, představitelka Marty, byly dobrými přáteli i 15 let po uvedení seriálu. (xninjax)

Reklama

Reklama