Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (210)

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Alternativní komedie s humorem tak černým... vlastně rudým, že pro většinu diváků se o komedii vůbec jednat nebude a na jedince, kteří tenhle film nazvou komedií, bude pohlíženo s nedůvěrou, despektem či rovnou odporem. No, je fakt, že abych Fresh zcela vážně nazval komedií, musel bych být ještě víc deviantním, nežli jsem. Ale na druhou stranu o vážný thriller se taky ani náhodou nejedná, děj je výrazně víc nerealistický než realistický. A je prošpikovaný jemnohumornou nadsázkou, ačkoliv nesmělý úsměv na rtech vám bude asi často zamrzat. Takže něco mezi thrillerem a komedií, vážnem a nevážnem, takový žánrový kočkopes. A pro mě určitě zatím nejvýraznější film letošního roku, i když mě příliš nenadchlo jeho poněkud nenápadité a vlažné finále. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

I přes určitou nevyrovnanost, a některý postupy herců, který vyvolávaly spíš úsměv je ten film opravdu dobrej. Hlavně chci vyzvednout určitou kultivovanost režisérky, která do filmu nenaroubovala zbytečně naturalistický scény, a počkala si až na konečný vyvrcholení. To je naprosto famózní. Tady sem si vychutnal konečnou likvidaci toho čůráčka. Navíc když ho hrál takovej slizkej ohava, jako je Stan. Pochvala je na místě. Silnejch 70%. ()

Reklama

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Toto není horor, ale romantická komedie. Potkají se takhle dva v obchodě a presto že nemají zrovna štěstí na vhodné protějšky, je zde velká vášeň a prostě jim to spolu dokonale klape. Možná by to i nakonec vyšlo, kdyby nebyl jeden vyšinutější než ten druhý a nezačali si vzájemně odřezávat kousky od těla. Samozřejmě děj mírně zlehčuji, ale i tak není můj výklad daleko pravdy, neboť slečna svou část zahrála s klidem sociopata a nebyla na tom o mnoho lépe, než záhadný pan doktor. Tempo filmu bylo zpočátku pomalé, ale natolik zajímavé, že jsem zkrátka hltal každou sekundu. Pracně vybudované finále pak bouřlivé a i když zde byla v jistých případech až trestuhodná hororová klišé, pravého fanouška to nemůže odradit. PS: Škoda, že se o něco více nevysvětlila úloha manželky. ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Film Fresh se krásně usadil na zdejších 70 procentech, jelikož určitě nebudu jediný, kdo se dostal do těžkého rozkolu mezi 3. a 4. hvězdou. Ovšem kvůli tomu, že na Disney podobných filmů během roku moc nepřibyde, jdu cestou schůdnější. Přeci jen Daisy Edgar-Jones aka Dakotu Johnson 2.0 chci teď pořádně vídat. [viděno na Disney+ 10.9.2022] ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že tento film dáva vete: "Miluji tě k sežrání" trošku nový význam. "Fresh" je skutočne veľmi sviežou thrillerovou komédiou, kde sa hororové prvky dostanú trošku vo finále. Pre mňa je to asi predsa len viac thriller, no nejdem sa az to biť. Čo však treba povedať je toľko, že film má niekoľko skutočne skvelých nápadov a momentov. Daisy Edgar-Jones sa ako filmová herečka zatiaľ moc neukázala, no tú rolu som jej zožral asi so všetkým. Sebastian Stan už nejaké filmové skúsenosti má, no napriek tomu ma dokázal v jednom úplne dostať. Vo väčšine filmov, kde je postava skrytým psychopatom alebo magorom väčšinou úplne zmení svoje správanie a ukáže svoje skutočné farby. To sme videli miliónkrát. No na ňom je pre mňa fascinujúce najviac asi to, že počas celého filmu sa správa stále úplne rovnako. Mali by ste pocit, že ten chlapík z potravín a psychopat sú skutočne jedna a tá istá osoba. S celou ich povahou. To je pre mňa asi najfascinujúcejšie. A je vidno, že si túto rolu nadmieru užíval. Asi mu to dalo aj viac pristoru byť charakterom, než "The 355". Film vyzerá skvelo, je to bravúrne napísané a celú dobu som rozmýšľal ako sa Noa vlastne z tejto situácie dostane a či sa z toho dostane v celku. Pretože stať sa mohlo čokoľvek. A čo sa humoru týka... nuž musím povedať, že som sa skutočne na tých momentoch poriadne pobavil. Pretože v tej situácii znejú niektoré vety zrazu úplne inak. Myslím si, že toto bol úplne perfektný film na večer. Tak dobrú chuť a užívajte. Hodnotenie: A ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama