Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (239)

Menja 

všetky recenzie používateľa

Ach jaj, nemožem tento film hodnotiť inak ako hovadina. Adam Sandler mi vyslovene liezol na nervy, hoci vo Wedding Singer mi bol fakt sympatický. Winona Ryder hádam ani nehrala, čo našťastie vyvážil John Turturro vo vtipnej roli fetišistického sluhu a Steve Buscemi, ktorý svojimi škuľavými očami nerozoznal vysokú zver od veveričky :-) Jednu hviezdičku si určite zaslúži scénka záchrany mačiek z horiaceho domu, ale inak slabota. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

AAAAaaaaaa... Ja toho Sandlera tak neznášam. Je to stupídny herec bez štipky talentu. Čo sa stane keď dáte primitívovi úlohu prostého primitíva? Odpoveď: Primitívnosť. Dajte mu balík prachov pošlite ho do mesta a nafrnkne si prvú (ako to povedať slušne) čo mu vbehne do cesty. Hviezdu dávam foot-fetišistovi komorníkovi, ktorí je podľa mňa najvydarenejšia postava filmu. ()

Reklama

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Pár vtipů zde bylo, ale ta příšerná americká kýčovitost... ta scéna s hořícím domem byla naprosto příšerná! Chvíli jsem se až styděla, že na to vůbec ještě koukám.. A ještě mě trochu zklamalo, že Winnona v téhle roli úplně zapadla mezi tuctové herečky... jednak nudnou vizáží a tím rádoby naivním projevem.. Ale jinak je ten film fakt dobrá oddechovka.. koukat se na to dá :) Je to takový fajnový průměr. ()

Jaroslaf 

všetky recenzie používateľa

...Protože jsem to viděl už asi po dvacáté a stále se skvěle bavil, zaslouží si to hodnocení a mou recenzi. Winona je zde třešnička na dortu, skvěle doplňována Turturrem a mnoha dalšími. Sandler odehrává svůj standard, poloha dobrosrdečného jednoduššího muže mu jde mnohem líp než poloha retardovaných v jeho dřívějších filmech. Je třeba zmínit také vydařený český dabing, kde si myslím, že Rašilov k Sandlerovi prostě "jde" a Dana Černá je ultimátní Winona. (Dobře přeložené) Básničky pro Hallmark, ujetý humor a mnoho dalšího, tenhle film je prostě fajn komedie, na které mi nevadí vlastně vůbec nic :-) ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Naprosto ultimatni komedie, kterou srazi jen zbytecne dojemnej zaver. Pribeh je docela v pohode, ale o ten tu tak nejde, jde tu o vtipky a tentokrat tu jsou prakticky neustale a vetsinou hodne brutalni. Navic Sandler s priblblym vyrazem a omrzlou nohou je fakt hodne dobrej a i ostatni stoji za pozornost, hlavne uchylnej John Turturro a neskutecne brutalne nalicenej Steve Buscemi. Skoro celou dobu sem se smal, takze primhourim oci za ten zaver a dam plny hodnoceni. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)
  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama