Reklama

Reklama

I Wanna Dance with Somebody

  • Česko Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Film je emotívnou a srdcervúcou oslavou života jedinečnej a nezabudnuteľnej Whitney Houston, jednej z najúspešnejších speváčok v histórii pop music. Whitney Houston už ako dieťa rada spievala so svojou matkou Cissy v kostole v New Jersey, ale ani vo sne by ju nenapadlo, že sa stane speváckou ikonou svojej generácie. Snímka nás prevedie životom,kariérou a veľkolepými vystúpeniami s najobľúbenejšími hitmi nezabudnuteľnej Whitney Houston. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (75)

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Ryzí průměr mezi hudebními životopisnými snímky, který má klasicky uhlazené hrany, stokrát vyzkoušenou strukturu a ve svém středu sice velmi snaživý herecký výkon Naomi Ackie, ta ovšem ve filmu svým hlasem reálně nezpívá to, co slyšíme. Postavy, které sledujeme na poli několika let až dekád, ve filmu vůbec nestárnou a ani nevypadají zbědovaně drogami, i když by reálně měly, a celé se to táhne jak glukózový sirup. Uspokojí to možná skalní fanoušky Whitney Houston, jinak je to spíš kulisa k žehlení na nedělní dopoledne. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Na Whitney som sa celkom tešil, a musím uznať, že film sa v globálne naozaj vydaril. Aj keď nie som žiadny veľký fanúšik tejto speváčky, ale rozhodne zanechala v hudobnom priemysle obrovský prínos a jej hlas bol unikátny! Jej život bol bohatý na mnoho vzostupov, ale aj viacero pádov a kontroverzných okamihov, ktoré však chtiac-nechtiac do showbiznisu patria. Film to všetko vcelku dobre zohľadňuje, a podľa mňa to tvorcovia zvládli výborne. Výber Naomi Ackie do role Whitney bol výborný (až som prekvapený, že ju obišli nominácie na prestížne ceny). Čo sa týka spracovania, trochu mi vadilo, že niektoré veci tu boli spomenuté len tak "by the way", a až príliš veľa času bolo venované niektorým piesňam, ktoré tu odzneli celé (ešte aj s finálnym predlžovaním). No a ten koniec, to mohli aspoň načrtnúť nejako symbolicky, že sa Whitney išla kúpať v pofidérnom stave, a mohla obrazovka postupne stmavnúť a prejsť do toho písomného zhrnutia o jej kariére. Vzhľadom k týmto nedostatkom dávam "len" 4*. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nedá sa povedať, že by sme príbeh Whitney už nemali možnosť spoznať lepšie, no pre tých, ktorí majú radšej životopisnú formu než dokumentárnu toto bude podľa mňa film, ktorý skutočne ocenia. Akurát si myslím, že "I Wanna Dance With Somebody" sa mal reálne volať "The Voice". Nepôsobilo to v štýle, že ideme nalákať ľudí do kina rovnakým spôsobom ako to bolo v "Bohemian Rhapsody". Lenže pravda je, že tam ten titul dával oveľa väčší zmysel ako v tomto. Je síce pravda, že Naomi Ackie tu má celkom zaujímavý monológ o tom čím je tá skladba výnimočná... no to je pre mňa málo na to, aby som to nejako uznal. "The Voice" by bol lepší názov. Jednoduchší a najmä by viac vystihoval to, čo celú dobu film chcel povedať. Whitney bola svojim hlasom skutočne jedinečná. Lenže život na výslní má tiež svoje úskalia a niekedy sa človek jednoducho spáli a potom sa udejú veci, ktoré by sme určite nechceli. Nebudem viac rozoberať ale život Whitney, miesto toho si povedzme niečo o filme. Hudba je vynikajúca, nakoľko ponúka skvelé skladby odspievané talentovanou speváčkou. Naomi Ackie je pre mňa veľmi predstaviteľná ako Whitney, no za najlepší herecký výkon vo filme považujem Stanleyho Tucci v role Clivea. Myslím si, že tomu človeku dal skutočne srdce celého filmu. Čo som vôbec nepredpokladal. Scénka keď pustí Whitney It´s Not Right, But It´s Okay je podľa mňa vynikajúca. Celkovo som obdivoval jeho prístup a pôsobil často viac otcovsky než jej vlastný otec. Kde je mimochodom smutné, že na smrteľnej posteli chce od svojej dcéry 100 miliónov dolárov, ktoré mu podľa jeho vlastných slov patria. To bolo len smutné. Skvelé momentky film rozhodne má. Či už svoje finále, spievanie hymny na Super Bowl, I WIll Always Love You, Cissy dirigujúca hudobnikov počas dcérinho TV vstupu, mohol by som pokračovať. Som rád, že som film videl a dúfam, že sa mu dostane aj väčšej pozornosti a lásky. Hodnotenie: A ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Čo na tom, že výprava nie je veľkolepá a oproti Elvisovi tu vizuál vyznie tak trochu obyčajne, lenže I Wanna Dance with Somebody má čo divákom ponúknuť. Milujem životopisné filmy a film o Whitney má všetko, čo je pre mňa dôležité a to predovšetkým herecké výkony a emócie!!! Veľkým plusom je hudba a teda skutočný hlas Whitney, pretože tak ako ona by to nikto nezaspieval. Naomi Ackie zvládla rolu Whitney skvelo, wow! Jej herecký výkon ma veľmi milo prekvapil, taktiež jej pôvab. Veľmi dobrý bol aj Stanley Tucci ako Clive Davis. Oplatilo sa ísť na I Wanna Dance with Somebody do kina? Áno. Dokonca mi ani dabing tak nevadil, akýmsi nedopatrením som si kúpila lístok na dabingovú verziu, ale prežila som to :-). 4 a pol* 😉 [Cinemax Mannheim]. Ešte dodatok: Film by som skôr nazvala I Will Always Love You. Najvtipnejšia scénka: ponuka na rolu vo filme s Kevinom Costnerom. Najmilšia scénka: pyžamová party s Cliveom. Najlepšie zahrané: Whitney v Oprah show - originál som si pozrela na YouTube, wow! Vrelo odporúčam aj tento dokument o Whitney: Whitney: Can I Be Me (2017) ()

Rocky88 

všetky recenzie používateľa

Chabý pokus svézt se na úspěchu Bohemian Rhapsody s úspěšnou černoškou s lesbickými choutkami. Zdejší tvůrci bohužel zapomněli, o čem má být film, takže půl filmu tady Ackie jen stojí na pódiu a jódluje do robertka. Na tohle postačí YouTube. Zbytek filmu je jen nenáročná plavba několika událostmi, velkým obloukem se vyhýbá chlastu, drogám a odpadovým individuím, mezi kterými vyrůstala dcera WH (která tu má též minimum prostoru). Ztráta času. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (10)

Súvisiace novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Reklama

Reklama