Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Česko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh je voľným pokračovaním úspešného filmu Šťastný nový rok. Začína sa na Silvestra, keď Marek (Ján Koleník) požiada Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Jej súhlas rozpúta bláznivý kolotoč udalostí, predchádzajúci ich svadbe v nádhernom prostredí pri „československom“ mori v Chorvátsku. Trojica Haniných priateliek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a ich rodiny opäť vnášajú do zdanlivo jednoduchej prípravy svadby dobrodružstvo, napätie, zábavu a niekedy aj drámu. Zatiaľ čo jedna z nich je momentálne bez partnera, druhá má okolo seba hneď dvoch súperiacich sokov a tretia manžela, ktorý svojou bezstarostnosťou už naozaj prekračuje všetky hranice (v tomto prípade dokonca hranice schengenu). Všetci v podstate nechtiac robia všetko pre to, aby zamilovanej dvojici svadbu skomplikovali, alebo ich vlastným príkladom odradili, až tak, že k nej skoro ani nedôjde... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (108)

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Moje hodnocení není uplně objektivní, protože jsem viděl první 15 a posledních 10 minut, mezitím jsem si byl zaběhat. Je mi jedno, že tam hraje hned několik hereček s vyšší klinickou účinností než má viagra, ale za ten závěrečný pokus o Bollywood bych rád tvůrcům připomněl, že má Indie jaderné zbraně. 3/10 ()

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Už je to víc jak rok a půl, co jsem viděl ten první film, tak mi chvíli trvalo, než jsem se v osobách zorientoval. No, není to žádná extra podívaná, to rozhodně ne, ale jako úplný průser to taky nevidím. Dobře se koukalo na celkem příjemné prostředí, mně z ústřední dámské čtveřice především na G. Marcinkovou a T. Pauhofovou, no a "dánský imfluencer. Zabili ho.", tak ten to zabil:). ()

Reklama

necisty 

všetky recenzie používateľa

Za mě tomu hodně uškodil dabing, některých slovenských herců, který je nejspíš jen na netflixu. Jedničku to samozřejmě ničím nepřekonává a pevně to stojí jen díky některým stále charismatickým postavám. Bohužel se tu nesetkáme se všemi z prvního dílu a to je velká škoda. Napodobování Sexu ve městě tomu také nepřidá, protože dvě dámy na to nestačí. Závěrečný tanec zase parodií na již indické parodie. A vtipu je také míň. ()

BlackDemon odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak asi takto vyzerá filmové peklo :-) Zoberte opozerané tváre, zaklincujte to Vašutom, pekne to nasvieťte, natočte a potom v strižni povyberajte pekné obrázky a jebať pritom na nejaký dej - a máte tento brutálny ale fakt brutálny shit. Toto je ešte horšie ako filmy od Evity /a to už je fakt ultranízky level/. Herci, ktorí v tejto plytkosti hrali by mali byť doživotne vylúčení z divadiel v ktorých hrajú - za stratu umeleckého úsudku. ()

Lailath odpad!

všetky recenzie používateľa

Fúú, ja ani neviem kde začať... neviem ani to, či sa mám smiať, alebo rovno začať plakať. Toto je kinematografické dno. Možno sa dá padnúť aj nižšie, to uvidíme, ak sa tvorcovia rozhodnú natočiť ďaľšie pokračovanie. Pri jednotke bolo pár úsmevných momentov, ktoré dokázali aspoň ako-tak vykompenzovať tú otravnú reklamu na Bognera, na ktorú som musela čumeť hodinu a pol. Dobro došli nemá asi ani jednu úsmevnú scénu, ktorá by ma pobavila. Pred koncom som psychicky vyčerpaná z pozerania na túto ,,trapáreň,, zaspala. Takže dúfam, že svadba dopadla dobre...Výkony hercov sú podpriemerné. Chémia medzi Koleníkom a Pauhofovou, je asi taká, ako chémia medzi mnou a plyšovým zajacom mojej dcéry. ,,Romantické,, scény medzi týmito dvoma jedincami, sú tak trapné a neuveriteľné, že som sa hanbila za nich. Až mi sťahovalo žalúdok. Pieseň ,,Ti Amo,, v podaní Janka a Táničky trhá uši, a na tej romantike teda vôbec nepridáva... Manžel sa mi smeje, keď pozerám romantické ,,sra*ky na Netflixe. Ale tie, aj keď je to samozrejme klišé, aspoň dokážu vtiahnuť do deja. Miestami si aj poviem, že chcem byť na mieste tej naivnej hlavnej hrdinky. Potom ma to prejde samozrejme. Dokonca mi pár krát vypadla aj slza dojatia... No pri tomto našom filmovom počine mi vypadne tak akurát slza sklamania a rozčarovania. Znova sa utvrdzujem v tom, že slovenský herci to nevedia... Hovorím o tých mladších. Kapacity ako napr.pani Vášáriová ma dokážu presvedčiť v akejkoľvek úlohe. Toť herecké umenie bratov čechov je na tom podstatne lepšie. Možno keby to bol film v čisto českom podaní, bolo by to viac stráviteľné. A neviem, či som si proste stiahla nejakú inú verziu, alebo je to tak originál, ale PROSÍM, nenechávajte slovenských hercov rozprávať po česky. To je proste strašné. Počúvať Pauhofovú ako sa snaží zasvätiť svoj jazýček do tajov češtiny, je naozaj len pre silné žalúdky. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama